Website

De wereld in je broekzak.

Ben je toe aan een nieuwe website of webshop? Wil je bepaalde offline processen digitaliseren of klantreizen online faciliteren? Niet alleen op desktop, maar ook mobiel. Want het leven van onze klanten speelt zich af in hun broekzak. Dus daar moeten we zijn. 

Ons digitale team verzorgt het complete traject. Vanuit digitale strategie ontwikkelen we eerst een ‘roadmap’. Welke digitale verandering willen we versnellen? Wat willen we behouden en wat willen we op termijn realiseren? Welke koppelingen kunnen hieraan bijdragen? Zo ontstaan de eerste contouren van een bouwplan.  

Vervolgens denken we de paginastructuur en -opbouw uit en ontwerpen we vanuit een UX-gedachte de verschillende schermen. Tot slot bouwen we de applicatie in overzichtelijke stappen en verzorgen we de gehele migratie.

Wat levert het op?

Een helder en haalbaar bouwplan. Een website bouwen is niet moeilijk. Een goede, snelle, werkende website bouwen wel. The devil is in the details.

Een gebruiksvriendelijke website. Elk scherm heeft zijn eigen User Experience. Wat willen we van onze gebruikers en welke stappen horen daarbij?

Een eenvoudig te gebruiken CMS. Wij bouwen de complete eerste versie. Samen bouwen we door. Elke website die we opleveren is qua content volledig zelf te beheren.

Een geruisloze migratie. Vanuit een analyse volgt een aanpak om rankingverlies te voorkomen. Een nieuwe website moet geen stap achteruit zijn.

Trotse medewerkers. Het is jullie nieuwe digitale etalage. Een nieuwe jas en daar mogen jullie trots op zijn. Schreeuw het maar van de daken.

Een dergelijk traject kost tijd en geld, maar levert naast een eindproduct ook iets anders heel belangrijks op: energie!

Frans van den Broeke Spreekt zijn eigen codetaal. Niet te ontcijferen. Lead developer
first employee image

Kennismaken?

Wat je uitdaging ook is, wij staan klaar om je te helpen. Vul het formulier in en wij nemen contact op. Zelf bellen kan natuurlijk ook:

Onze andere
trajecten

Bekijk al ons werk