Campagne

De kunst van het verleiden.

Heb je moeite om het juiste publiek naar jullie website te krijgen? Wil je gedrag van mensen veranderen met inzet van creativiteit? Dan kan een gefaseerde online en/of offline campagne een oplossing zijn. Het is net als verleiden: zinnetje voor zinnetje brengen we mensen in beweging. 

We starten met een uitgebreide analyse van doelgroepen en hun eventuele blokkades. Indien nodig werpen we een blik op de concurrentie. Vervolgens ontwikkelen we een gecombineerde campagnestrategie voor alle kanalen. En bedenken een creatief campagneconcept. We zorgen voor de juiste landingspagina’s en produceren alle creatives die nodig zijn. 

We richten kanalen in en doen media-inkoop. Gedurende de campagne optimaliseren we continu de online kanalen en analytics. We geven tussenrapportages en sturen op basis van de resultaten bij waar nodig. Dit alles om het maximale uit jullie advertentiebudget te halen en genoeg inzichten te verzamelen voor de volgende stap.

Wat levert het op?

Stevige inzichten over hoe doelgroepen reageren op jouw boodschappen. En welke creatives goed werken en welke niet. Learnings zijn ook waardevol.

Een doordachte campagnestrategie. Een basis om vanuit te vertrekken, maar ook om op door te bouwen. Telkens een beetje scherper.

Moddervette content vanuit een sterk creatief concept. Fotografie, video, motion design, copy. In verschillende varianten en formaten. Alles wat nodig is.

Optimalisatie en conversie. We draaien dagelijks voor jou aan de knoppen. Optimaliseren continu. En houden een kort lijntje. Clicks en conversies bepalen de volgende stap.

Een heldere rapportage. Data is mooi, maar conclusies zijn waardevoller. We analyseren en nemen je mee in wat we zien en wat we adviseren.

Een dergelijk traject kost tijd en geld, maar levert naast een eindproduct ook iets anders heel belangrijks op: energie!

Bart Schaap Loopt altijd drie passen sneller dan de rest. Campagnemanager
first employee image

Kennismaken?

Wat je uitdaging ook is, wij staan klaar om je te helpen. Vul het formulier in en wij nemen contact op.

Onze andere
trajecten

Bekijk al ons werk