Rust zal je redden..

Als je ja-knikkers zoekt,
ons niet bellen.

Voor supersnelle vragen: +31 71 566 37 44
Voor liefdesverklaringen: hello@ownagency.nl
Voor een Leids bakkie: Bekijk op de kaart

Wij zijn OWN, een creatieve club uit Leiden. We zijn scherp, vriendelijk, maar soms ook confronterend. We vliegen voor onze klanten, maar bepalen wel graag de richting. Als je ja-knikkers zoekt? Ons niet bellen.

Kun je je in bovenstaand profiel vinden en heb je een uitdaging voor ons (klein of groot), neem dan contact met ons op. Het draait allemaal om samenwerken als het gaat om moeilijke, verdraaide en schijnbaar onmogelijke uitdagingen. Wij hebben het allemaal al eens gezien, en het meeste opgelost! Of wij je vraag aankunnen? Tuurlijk, bel, mail of kom bij ons langs en wij koppelen een échte vakspecialist aan je project. Op deze manier weet je zeker dat alle kennis tot je beschikking staat.

groep lopend

Wil je ergens over sparren? Wij helpen je graag.

Roald image contact
Roald Laport
+31 6 51 43 88 98
roald@ownagency.nl
Marije image contact
Marije van Poorten
+31 6 14 26 76 46
marije@ownagency.nl
Marjolein image contact
Marjolein Bolk
+31 6 24 24 16 00
marjolein@ownagency.nl

De Meelfabriek. Een plek om te zijn.

En zo is het. Deze plek ademt al eeuwenlang waar Leiden voor staat. Gastvrijheid, ondernemerschap, Leidse volharding, innovatie, durf en noeste arbeid. Daarom zijn wij OWNers hier zo op ons plek. We wonen in het dakkantoor van het voormalig directiegebouw. Het vroegere laboratorium. Hier werden 100 jaar geleden mooie dingen gebakken. En nu nog steeds. De tijd heeft nooit echt stilgestaan.

groep lopend