Rabobank Studentenhuis

Jouw thuis voor een leuke studententijd.Services

Conceptontwikkeling

Lanceringscampagne

Productie

Identiteit

Website

Rabobank Leiden Katwijk staat dichtbij de student. Ze organiseren activiteiten, ondersteunen verenigingen en doen actief mee met de El Cid week. Maar niks telt bij elkaar op. En daardoor was de bijdrage slecht zichtbaar. We bedachten de kapstok ‘Het Rabobank Studentenhuis’.
Rabobank Leiden Katwijk staat dichtbij de student. Ze organiseren activiteiten, ondersteunen verenigingen en doen actief mee met de El Cid week. Maar niks telt bij elkaar op. En daardoor was de bijdrage slecht zichtbaar. We bedachten de kapstok ‘Het Rabobank Studentenhuis’. Een online plek bestaande uit verschillende kamers met ieder een eigen thema en handige informatie. En uiteraard een link naar de mogelijkheden die de Rabobank biedt.Services

Conceptontwikkeling

Lanceringscampagne

Productie

Identiteit

Website

Welkom in Leiden

We ontwikkelde binnen 8 uur een low budget campagnefilmpje ter lancering van de website en ter introductie van het concept. Deze werd op dag 1 van de El cid week geproduceerd en savonds via whattsapp en social verspreid.

Een online huis

Een website die nieuwe studenten helpt met wonen, geld en belangrijke dingen in de stad. Zodat ze zich in Leiden snel thuis voelen. En goed te gebruiken via mobiel.

Welkom in ons huis

We produceerde honderden deurmatten die tijdens de El Cid week bij studentenhuizen, kroegen en feesten voor de deur werd gelegd. Welkom in Leiden. Welkom in ons huis.

Deurmat campagne Rabobank