Da Vinci Kagerstraat

Een ongewoon goede school.Services

Herpositionering

Campagne

Foto / video

Productie

Social

Een school met bijzonder goed onderwijs en op veel vlakken zeer onderscheidend. Ongewoon goed dus! Daar hoort een ongewoon goed opvallende stijl bij en een campagne die het laat zien in plaats van vertelt.

Een school met bijzonder goed onderwijs op veel vlakken zeer onderscheidend. Ongewoon goed dus! Daar hoort een ongewoon goed opvallende stijl bij en een campagne die het laat zien in plaats van vertelt.
Services

Herpositionering

Campagne

Foto / video

Productie

Social

Wij beloven jou…

Onze opdrachtgever wilde een manifestfilm waarin we laten zien en voelen wat een fijne school het is. Qua onderwijs, begeleiding, maar vooral qua gevoel. Op de Kagerstraat maken we er samen een ongewoon goede schooltijd van. Aan de slag dus.

Where art meets science

Als de school als grote USP het technasium heeft, maar bekend staat om haar creativiteit, dan ga je de studio in en gooi je deze twee stijlen in de blender. Met als resultaat een te gekke campagnelijn die spettert en knettert.

Video zegt meer dan woorden

We lieten leraren vertellen, maakten een ongewoon goed journaal met leerling Jilles en legden in mooie animaties de drie belangrijkste thema’s uit. Bij elkaar bereikten al deze video’s op social meer dan xx.xxx views. Zowel organisch als getarget richting ouders.

Da Vinci Draait Door

De ouderavond werd omgedoopt tot Da Vinci draait door met een heuze ‘aan tafel’. Ouders ontvingen op de open dag een entreeticket. Dit zorgde voor een enorm hoge opkomst. De avond gaf ouders (wellicht) het laatste zetje en liet ze voelen dat het ongewoon goed was.