Vacature Social Media Executive

Vacature:
Social Media Executive

Bij OWN maken we de hele dag mooie dingen. Strakke designs met lef en een vleugje magie. Toffe inspirerende social posts en dynamische websites. Dit doen we samen met klanten als Rabobank, Gemeente Leiden, DZB en Microfix. En straks misschien wel met jou.

Als Social Media Executive ben je onderdeel van het creatieve hart van OWN agency. Je werkt mee aan het beheren en onderhouden van de social media kanalen van een breed scala aan bedrijven. Hoe zelfstandiger je kunt werken, hoe beter. Maar je opereert altijd in een team, samen zijn we sterk en bedenken we steeds leukere dingen.

Wat moet je kunnen?

Alles uit een social community willen halen en zelfstandig campagnes draaien gericht op het neerzetten van resultaat. Dat betekent: leuke content bedenken en maken voor platforms als Facebook, Instagram, Snapchat en LinkedIn. Je kent deze kanalen dan ook als je eigen broekzak. Maar ook: het zelfstandig en secuur maken van een content planning en het reageren op interacties. Je hebt een vlugge pen en geniet van het schrijven van ijzersterke social copy. Je bent al handig met social tools en hebt al ervaring met het inzetten van social media kanalen voor zakelijke doeleinden. Daarnaast heb je ook interesse in andere vormen van online marketing.

Je werkt in deze rol nauw samen met o.a. de Content- en Social Strateeg, de Campagne Manager, Team Digital en het studioteam om het beste resultaat voor onze klanten te behalen. Je schakelt dan ook zelf met onze klanten en kent hun business op je duimpje.

Wie zijn wij?

Bij OWN agency geloven we in ‘building business by creativity’. We maken met een team van 15 creatieven merkgedreven marketingcommunicatie die waarde toevoegt. We werken multidisciplinair, vanuit 4 verschillende specialismeteams. Hiermee werken we elke dag aan het positioneren, digitaliseren, activeren en communiceren van prachtige merken.

Wat bieden wij?

  • een uitdagende rol in een snel groeiend creatief bedrijf
  • veel vrijheid en verantwoordelijkheid
  • veel ruimte voor eigen ideeën en creativiteit
  • een inspirerende plek in de Meelfabriek in Leiden
  • een groep enthousiaste collega’s om mee te sparren, knallen en te borrelen

Word jij laaiend enthousiast van deze vacature?

Stuur dan snel jouw sollicitatiebrief voorzien van CV voor 1 oktober naar:
marjolein@ownagency.nl

Voor vragen kun je ook bij Marjolein terecht op telefoonnummer: 071-5663744

Soort dienstverband: Fulltime (40 uur)

Niveau: Mid-ervaren

Locatie: Leiden